Категорії Інформація
Каси Додати подію
НАЦІОНАЛЬНИЙ БАЛЕТ ГРУЗІЇ "СУХІШВІЛІ"
14 листопада 2023

НАЦІОНАЛЬНИЙ БАЛЕТ ГРУЗІЇ "СУХІШВІЛІ"

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Théâtre du Léman
Quai du Mont-Blanc 19 - 1201 Genève

Про подію

Зустрічайте Національний балет Грузії "Сухішвілі" в Женеві

14 лютого у День Закоханих у швейцарському театрі Théâtre du Léman в Женеві відбудеться великий концерт відомого на весь світ  балету Грузії "Сухішвілі".

Так, так! Вам не почулося! Це саме той танцювальний колектив, який виник ще у 1945 році та й досі збирає повні зали глядачів. Саме він відомий своєю дивовижною хореографією, яскравими костюмами та унікальним оркестром. І у вас тепер є можливість потрапити на концерт балету "Сухішвілі" — потрібно лише купити квитки та спланувати похід до театру. 

Події, які ще варто відвідати у Женеві, дивіться в афіші. 

Автентичність — головна ознака балету "Сухішвілі"

Хай там як, але автентичність Національного балету Грузії "Сухішвілі" є головною особливістю танцювального колективу та причиною успіху. Навіть не дивлячись на те, що змінюються часи та погляди. 

Під час концерту виступить близько 70 танцюристів, вони покажуть за допомогою танцю, яким є насправді грузинський народ, всю різноманітність його культури та побуту. 

При цьому варто зазначити, що кожен виступ — це маленька історія якоїсь людини. А танцювати колектив "Сухішвілі" буде під музику, яку гратиме їх власний оркестр. 

Зацікавились? Тоді варто обов'язково прийти на концерт — дозвольте собі радість! 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код